Virtual Reality

De Kracht van Verbeelding

Virtual Reality is de nieuwe dimensie om te beleven, te informeren, te inspireren en te overtuigen. Met Virtual Reality waan je jezelf in een andere omgeving. Hoe meer je beleeft (voelen, zien, horen, ruiken), deste meeslepender en echter de ervaring wordt. 

In 2014 kocht Facebook voor een slordige 2 mlrd Euro de eerste officiële consumenten Virtual Reality bril. De Oculus Rift. In 2015 werd voor 585 mln Euro geïnvesteerd in Virtual Reality ontwikkelingen in het algemeen. En in het eerste kwartaal van 2016 werd deze investering met 1,1 mlrd euro al ruimschoots overtroffen. Tegenwoordig kun je zelfs bij de Action en de Kruidvat VR brillen kopen. Kunnen we dan nog spreken van een hype? Nee, dat stadium zijn we allang voorbij.

Als VR specialist, willen we dat Virtual Reality niet slechts een leuke ‘gimmick’ is, zoals we dat nog vaak in het nieuws zien. Ons doel is om uiteindelijk bij te dragen in een bedrijfsproces. Maar hoe? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u uw eigen foto’s en video’s distribueren? Dan hebben wij daar het  perfecte platform voor! Een virtuele etalage in de vorm van een eigen app, volledig in uw eigen huisstijl. Dat u kunt gebruiken op smartphones, tablets en computers.Wie gingen u reeds voor?

  • Makelaars
  • Projectontwikkelaars
  • Autobedrijven
  • Reisorganisaties
  • Detailhandel
  • Webshops
  • ..

Wilt geïnspireerd worden op mogelijkheden  van Virtual Reality? En wilt u zelf eens ervaren hoe het is om in de virtuele wereld rond te wandelen? Wij geven gratis kennissessies als inspiratiemeetings weg. Neem eens contact met ons op.

Of laat een berichtje voor ons achter

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw bericht

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.